Nachtegaallaan 19
2566JK Den Haag
Logopedie 070-3643794

Route

Praktijk  De Nachtegaal
Nachtegaallaan 19
2566 JK Den Haag

praktijk

Volg vanaf Utrecht de A 12 richting Den Haag.
U komt Den Haag in via de Utrechtsebaan en volgt de borden Kijkduin. Aan het eind van de Utrechtsebaan gaat u linksaf ( Zuid-Hollandlaan) . Bij de verkeerslichten op de T-splitsing gaat u rechtsaf richting Scheveningen en Kijkduin. U rijdt dan op de Raamweg. Meteen na het viaduct neemt u rechtsaf de afslag het viaduct op (richting Kijkduin). Bij de volgende verkeerslichten gaat u rechtdoor, langs het Omniversum en het Gemeentemuseum. U rijdt rechtdoor tot u een brug ziet, over de brug slaat u rechtsaf ( Houtrustweg). Daarna neemt u de tweede weg linksaf ( Laan van Poot). Deze blijft u volgen, bij de derde straat gaat u linksaf: de Nachtegaallaan (nr 19).

Vanaf Den Haag zuid:
U volgt de borden Kijkduin, bij de verkeerslichten vlak voor Kijkduin gaat u rechtsaf (Machiel Vrijenhoeklaan). Deze laan volgt u, dit wordt de Sportlaan en later de Segbroeklaan. De weg maakt een bocht naar rechts, hierna gaat u bij de Nieboerweg (een weg met tramrails) naar links. Nu gaat u rechtdoor en bij de bosrand rechtsaf (Laan van Poot) erna de derde straat rechtsaf: Nachtegaallaan (nr 19).

Openbaar vervoer:
U kunt onze praktijk bereiken met bus 24 en tram 12. Met bus 24 stapt u uit bij de halte \\\’Rode Kruis Ziekenhuis\\\’. U steekt dan schuin over en loopt via de Nachtegaallaan en het Nachtegaalplein door naar de Nachtegaallaan (tweede gedeelte). Met tram 12 stapt u uit bij de halte \\\’Doctor van Welylaan\\\’ en steekt dan schuin over naar de Laan van Poot. Op de Laan van Poot neemt u de derde straat rechts, dit is de Nachtegaallaan.

?>